13-27 mei: TranScreen Online Filmfestival

Graag delen we de volgende aankondiging met jullie. Binnenkort vindt de 6e editie plaats van het transgender filmfestival TranScreen, dat dit jaar online vorm krijgt. Twee weken lang kun je genieten van internationale films, discussiepanels en workshops.

Dit jaar zijn er 21 films uit veertien verschillende landen te zien op het festival. Van Japan tot Canada en van Chili tot België, er zijn verhalen vanuit de hele wereld. Het gevarieerde programma biedt voor ieder wat wils. Speciale aandacht is er dit jaar voor het onderwerp sport en voor transgender jeugd en jongvolwassenen.

De prijs van de films is bewust laag gehouden (5 euro per film), zodat zo veel mogelijk mensen hiervan kunnen genieten. De films zijn on demand-events en kun je binnen 48 uur na aankoop van je ticket afspelen. Tickets zijn te koop vanaf 13 mei op cultuurticket.nl. Je koopt je ticket op het moment dat je de film wilt gaan kijken.

https://transcreen.eu

Als er behoefte aan is, kunnen we op onze Discord server één of meerdere momenten organiseren om samen een film uit het aanbod te kijken en te bespreken. Laat in het #algemeen kanaal weten welke film je leuk zou vinden om samen te kijken!