Caféavond

Mensen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen is voor velen belangrijk en ook gewoon leuk. Daarom komen wij maandelijks samen.

Iedere tweede donderdag van de maand en iedere vierde vrijdag van de maand komen we vanaf 20.00 samen in het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 in Nijmegen.

Let op: de start- en eindtijden van de caféavond zijn door de coronamaatregelen aangepast. Op het moment van schrijven zijn de caféavonden 19:00 tot 22:00. Sommige activiteiten gaan helemaal niet door. Kijk voor de zekerheid even in onze kalender voor de actuele tijden van een bepaalde caféavond of andere activiteit.

Aanmelden verplicht, en andere voorwaarden

In verband met het Coronavirus zijn er wat voorwaarden:
– Er mogen maximaal 10 bezoekers komen (exclusief barpersoon).
– Je mag alleen komen als je geen last hebt van verkoudheidsklachten, kortademigheid, koorts. Hier wordt bij de ingang ook naar gevraagd.
– We verwachten dat iedereen zich aan de 1,5-meter-afstandsregel houdt.

Aanmelden moet via het aanmeldformulier.
Als de limiet van 10 personen bereikt is zullen we dat op het formulier vermelden.
Kan je toch niet? Stuur een mail naar info@transgendernijmegen.nl om je af te melden!

Hoe ziet een avond er uit?

Bij activiteiten staat een overzicht van alle avonden.

Onze bezoek(st)ers zijn heel divers. Een leuke mix van transgenders, trans mannen, trans vrouwen, non-binaire mensen, queers, crossdressers, mensen op een zelf-ontdekkingsreis en vaak ook partners, familie en vrienden. De leeftijden lopen uiteen. Iedereen is welkom. Wat je draagt en of je je in een hokje thuis voelt maakt niet uit.

De gastvrouw, gastheer, gastmens.

Ben je nieuw en vind je het spannend of heb je vragen? Dan kun je contact met onze gastmensen opnemenZij kunnen je vragen beantwoorden, je aan de groep introduceren en zorgen dat je niet alleen de drempel over hoeft.

De gastmensen zijn je aanspreekpunt bij je eerste bezoek aan het transgendercafé, om eens gezellig te kletsen met een drankje aan de bar, je vragen te beantwoorden en je voor te stellen aan de andere dames/heren/etc , zodat je je thuis zult voelen in ons gezellige café.

Niets moet en er zijn geen verplichtingen. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.