Maandag 30 maart: Samen naar het nieuwe transgendercafé in Enschede!

COC Twente-Achterhoek begint 30 maart een nieuw transgendercafé in Enschede. Het is de bedoeling dat het een maandelijks besloten café wordt voor transgenders en betrokkenen. De Transgendergroep Nijmegen juicht dit uiteraard helemaal toe en daarom reizen we 30 maart met zoveel mogelijk mensen naar Enschede om het nieuwe transgendercafé een hart onder de riem te steken en te zorgen dat de eerste avond extra gezellig wordt. Meldt je aan om mee te gaan met 1 van de auto’s of een groepje te vormen die samen de trein neemt.

Originele bericht van COC Twente-Achterhoek:
Transgendercafé op 30 maart!
COC Twente-Achterhoek nodigt hierbij transgenders, transmannen en transvrouwen uit voor een gezellige avond in het nieuwe Transgendercafé van oost Nederland!
We willen deze avond graag horen aan wat voor soort bijeenkomsten de bezoekers behoefte hebben.
Indien er voldoende belangstelling is, zullen we vaker een Transgendercafé organiseren.
Wanneer: maandag 30 maart 2015, vanaf 19.30 uur
Waar: de foyer van het Vestzak, Walstraat 35 in Enschede
De entree is gratis en er is gelegenheid om je om te kleden.
Omdat we gekozen hebben voor een besloten bijeenkomst, vragen we jou je van tevoren aan te melden. Voor het aanmelden of nadere informatie, stuur je een mail naar alice.roerdink@coctwenteachterhoek.nl .
Ken je andere transgenders, die mogelijk ook geïnteresseerd zijn? Verspreid dan het nieuws! Stuur deze mail gerust door, of zet hem op Facebook, Twitter, transgenderforums, of andere plekken waar je mensen kent die geïnteresseerd zijn.
Graag tot ziens op 30 maart!