Vrijdag 26 juni: Online Transgendercafé

Het heeft even geduurd, maar we organiseren vrijdag 26 juni weer een online transcafé op onze Discord-server!: https://discord.gg/cFHPF8e Je kan gratis een account maken. Stel je even voor in het #welkom kanaal en dan krijg je toegang tot de andere kanalen, inclusief spraak-/videochats.

Brainstorm
Buiten de Binary is een festival dat de transgendergroep de afgelopen jaren georganiseerd heeft, met workshops, panels en lezingen over gender, seksualiteit en relaties. Het vindt meestal plaats begin oktober. We gaan proberen dit jaar ondanks de coronaproblemen toch een zevende editie te organiseren, maar vanzelfsprekend zal dat een wat kleinschaligere online versie worden, die we willen (live)streamen. Aan het begin van de caféavond is er daarom een brainstorm voor iedereen die mee wil denken over mogelijke onderwerpen en/of wil helpen met organiseren. Elke bijdrage of elk wild idee is welkom!

De brainstorm en het café beginnen allebei om 20:00 uur. We verwachten dat de brainstorm één tot anderhalf uur duurt; voor wie mee brainstormt is er daarna nog veel tijd om met anderen te kletsen.