Zaterdag 11 januari: Workshop “Kleur- en Stijladvies voor kleding, haar en make-up” door Mieke van Beers

Wegens het grote succes van de vorige keer organiseert transgendergroep Nijmegen in samenwerking met Mieke van Beers nogmaal de workshop “Kleur- en Stijladvies voor kleding, haar en make-up” in het Roze Huis!

“Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop iemand zich kleedt: kleding mag een afspiegeling van jezelf zijn. En misschien vraag je je soms af: laat ik wel zien wat ik wil laten zien?” Zegt Mieke van Beers. Mieke van Beers inspireert je om anders naar jezelf te kijken, reikt je de nodige kennis aan en geeft je persoonlijke adviezen. Na deze workshop heb je voortaan de middelen in handen om op een authentieke manier het beste van jezelf te laten zien! Je leert alles over kleurgebruik, krijgt een persoonlijke kleuranalyse, leert het effect te zien van de make-up die bij jou past en welke vormen van kleding bij je passen. Met advies over verhoudingen, materialen, lengtes, accessoires, vormen, dessins, kapsels en de wijze waarop je die kunt dragen. Aan het einde van deze dag heb je voldoende kennis over de kleding, de kleuren en de vormen die het beste bij je lichaam en je persoonlijkheid passen. Hierdoor voorkom je voortaan twijfels, miskopen en ergernissen, wat goed is voor je zelfvertrouwen en je portemonnee.

Tevens is er na afloop de mogelijkheid om een kleurenkaart of kleurenwaaier te kopen (respectievelijk €3,50 of €25,-).

Zaterdag, 11 januari 2014, 11.00 uur – 18.00 uur

Locatie: Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 te Nijmegen

Je kunt je aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar lisa.nmgn@gmail.com o.v.v. workshop. Wees er snel bij, want vol = vol.