Zaterdag 13 juni: nieuwe datum workshop Kleur en Stijladvies

We moeten 7 maart de workshop van Mieke van Beers annuleren omdat zij flink ziek was. Inmiddels hebben we een nieuwe datum. Zaterdag 13 juni komt de workshop alsnog. Degene die zich de vorige keer al hadden ingeschreven, hebben al een kans gehad hun plaats te behouden. Na hun reacties hebben we nu nog 5 plaatsen over voor nieuwe deelnemers. Dus heb je vorige keer de kan gemist om deel te nemen aan de workshop? Grijp dan nu snel je kans en reserveer een plekje door te mailen naar info@transgendernijmegen.nl

“Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop iemand zich kleedt: kleding mag een afspiegeling van jezelf zijn. En misschien vraag je je soms af: laat ik wel zien wat ik wil laten zien?” Mieke van Beers inspireert je om anders naar jezelf te kijken, reikt je de nodige kennis aan en geeft je persoonlijke adviezen.

Na deze workshop heb je voortaan de middelen in handen om op een authentieke manier het beste van jezelf te laten zien! Je leert alles over kleurgebruik, krijgt een persoonlijke kleuranalyse, leert het effect te zien van de make-up die bij jou past en welke vormen van kleding bij je passen. Met advies over verhoudingen, materialen, lengtes, accessoires, vormen, dessins, kapsels en de wijze waarop je die kunt dragen. Dit is niet zomaar een uurtje workshop maar een hele dag vol informatie. Aan het einde van deze dag heb je voldoende kennis over de kleding, de kleuren en de vormen die het beste bij je lichaam en je persoonlijkheid passen. Hierdoor voorkom je voortaan twijfels, miskopen en ergernissen, wat goed is voor je zelfvertrouwen en je portemonnee.

Om de workshop zo goed mogelijk te laten verlopen, een paar verzoeken aan deelnemers:

  • Breng de make-up die je gebruikt mee
  • Breng twee kledingstukken mee waar je een vraag over hebt
  • Ga vanaf begin februari niet onder de zonnebank

 Je kunt je aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar info@transgendernijmegen.nl. Wees er snel bij, want vol = vol. Deelname is gratis. 

Zaterdag, 13 juni maart 2015, 11.00 uur – 18.00 uur

Locatie: Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 te Nijmegen