Zaterdag 7 maart: Workshop “Kleur- en Stijladvies voor kleding, haar en make-up” door Mieke van Beers

GEANNULEERD. Helaas moeten we de workshop van komende zaterdag annuleren. Mieke van Beers, de style en kleurexpert, is flink ziek en kan onmogelijk zaterdag naar Nijmegen komen. Ze vind het ontzettend jammer (en wij ook).
Helaas gaat de workshop zaterdag dus niet door. We gaan met Mieke een nieuwe datum plannen.

—– oude bericht —–

Wegens het grote succes van de vorige keer organiseert Transgendergroep Nijmegen in samenwerking met Mieke van Beers nogmaals de workshop “Kleur- en Stijladvies voor kleding, haar en make-up” in het Roze Huis! Volgend jaar gaan we waarschijnlijk voor een andere workshop dus dit is je laatste kans!

“Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop iemand zich kleedt: kleding mag een afspiegeling van jezelf zijn. En misschien vraag je je soms af: laat ik wel zien wat ik wil laten zien?” Mieke van Beers inspireert je om anders naar jezelf te kijken, reikt je de nodige kennis aan en geeft je persoonlijke adviezen.
Na deze workshop heb je voortaan de middelen in handen om op een authentieke manier het beste van jezelf te laten zien! Je leert alles over kleurgebruik, krijgt een persoonlijke kleuranalyse, leert het effect te zien van de make-up die bij jou past en welke vormen van kleding bij je passen. Met advies over verhoudingen, materialen, lengtes, accessoires, vormen, dessins, kapsels en de wijze waarop je die kunt dragen. Dit is niet zomaar een uurtje workshop maar een hele dag vol informatie. Aan het einde van deze dag heb je voldoende kennis over de kleding, de kleuren en de vormen die het beste bij je lichaam en je persoonlijkheid passen. Hierdoor voorkom je voortaan twijfels, miskopen en ergernissen, wat goed is voor je zelfvertrouwen en je portemonnee.
Om de workshop zo goed mogelijk te laten verlopen, een paar verzoeken aan deelnemers:

  • Breng de make-up die je gebruikt mee
  • Breng twee kledingstukken mee waar je een vraag over hebt
  • Ga vanaf begin februari niet onder de zonnebank

 

Je kunt je aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar info@transgendernijmegen.nl. Wees er snel bij, want vol = vol. Deelname is gratis. 

Zaterdag, 7 maart 2015, 11.00 uur – 18.00 uur

Locatie: Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1 te Nijmegen