Zaterdag 9 februari: Workshop “Kleur- en Stijladvies voor kleding, haar en make-up” door Mieke van Beers

“Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop iemand zich kleedt:  kleding mag een afspiegeling van jezelf zijn. En misschien vraag je je soms af: laat ik wel zien wat ik wil laten zien?” Zegt Mieke van Beers. Op 9 februari 2013 geeft Mieke een workshop “Kleur- en Stijladvies voor kleding, haar [...]

“Iedereen is uniek. En dat geldt ook voor de manier waarop iemand zich kleedt:  kleding mag een afspiegeling van jezelf zijn. En misschien vraag je je soms af: laat ik wel zien wat ik wil laten zien?” Zegt Mieke van Beers.

Op 9 februari 2013 geeft Mieke een workshop “Kleur- en Stijladvies voor kleding, haar en make-up” in het Roze Huis. Deze workshop is een gezellige, ontspannen manier om samen te werken aan het versterken van ieders persoonlijke uitstraling. Mieke van Beers inspireert je om anders naar jezelf te kijken, reikt je de nodige kennis aan en geeft je persoonlijke adviezen. Na deze workshop heb je voortaan de middelen in handen om op een authentieke manier het beste van jezelf te laten zien!

Je leert alles over kleurgebruik, krijgt een persoonlijke kleuranalyse, leert het effect te zien van de make-up die bij jou past en welke vormen van kleding bij je passen. Met advies over verhoudingen, materialen, lengtes, accessoires, vormen, dessins, kapsels en de wijze waarop je die kunt dragen.
Aan het einde van deze dag heb je voldoende kennis over de kleding, de kleuren en de vormen die het beste bij je lichaam en je persoonlijkheid passen. Hierdoor voorkom je voortaan twijfels, miskopen en ergernissen, wat goed is voor je zelfvertrouwen en je portemonnee.

Zaterdag, 9 februari 2013, 11.30 uur – 18.00 uur
Locatie: Het Roze Huis, St. Anthoniusplaats  1 te Nijmegen
Kosten: € 5,- pp

Je kunt je aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar swen@cocnijmegen.nl o.v.v. workshop. Doe dit wel vóór 6 februari a.s.! Wees er snel bij, want vol = vol.

Sorry, comments are closed for this post.