Zondag 3 september: fietstocht en barbeque

Te midden van de zomer pakken we onze vaste sportavond wat uitgebreider aan, met zondag 3 september ’s middags een mooie fietstocht en ’s avonds een barbeque. Natuurlijk kun je ook alleen mee komen fietsen of alleen naar de BBQ komen.

Over de fietstocht: We fietsen lekker rustig zodat iedereen mee kan maar als er een groepje vooruit wil racen houden we ze niet tegen. Ligfietsen, electrische fietsen, scootmobiels, etc zijn allemaal welkom. Heb je andere wensen? Overleg even met ons.

Over de BBQ: Deelname is gratis maar drankjes zijn voor eigen rekening en we vragen iedereen ZELF IETS MEE TE NEMEN voor de BBQ. Kijk in ons facebook evenement wat andere mensen meebrengen zodat we niet heel veel sausjes en geen brood hebben! We zorgen voor wat extra vegetarische opties. Het terras van Marcus Antonius is rolstoeltoegankelijk maar bij de ingang van het terras naar het cafe is er een hoge drempel.

Planning:
– 14.00 uur verzamelen we bij het Roze Huis, St Anthoniusplaats 1. Breng je eigen fiets mee. Als je al eten voor de BBQ bij je hebt kun je dat binnen zetten. Er is beperkt koelkast ruimte dus stop voedsel in een koeltas als je die hebt.
– 14.30 uur fietsen we weg. Wees dus niet later dan half 3!
– 17.00 uur uiterlijk half 6 zijn we terug en gaan we lekker uitrusten bij op het terras van Marcus Antonius, St. Antoniusplaats 15. Wie niet ging fietsen kan daar aansluiten
– 18.00 uur steken we de BBQ aan op het terras van Marcus Antonius. Daarna blijven we zitten zo lang het gezellig is.